Unn deg en frodig februarblomstring

Unn deg en frodig februarblomstring

Hortensia er blant våre mest populære potteblomster. God kvalitet på blomstene og kort vei fra veksthus gjør at plantene får god holdbarhet. Det produseres nesten 2 millioner stuehortensia årlig i Norge, og du finner den herlige planten i salg året rundt.

Les mer » om Unn deg en frodig februarblomstring
Kjærlighet i en bukett

Kjærlighet i en bukett

Blomster har ikke gått av moten som en god løsning for deg som vil si "jeg er glad i deg". Gi en bukett blomster til kjæresten, eller den din vil bli bedre kjent med. Blomster er en flott og enkel måte å formidle følelser på, og blir alltid godt mottatt.

Les mer » om Kjærlighet i en bukett
Morsdagsblomsten Stuehortensia

Morsdagsblomsten Stuehortensia

Søte blondemønstrede Stuehortensia er den perfekte morsdagsblomst. Stuehortensia er en lett kjennelig plante med sine store blomsterstander, og har lang tradisjon som både stueplante og hageplante.

Les mer » om Morsdagsblomsten Stuehortensia
Tulipaner til mamma

Tulipaner til mamma

Kanskje glemmer vi litt hvor glad vi er i mammaene våre i hverdagen. Derfor er morsdag den perfekte anledning til å minne henne på at hun er verdifull for deg. Blomster er en fin og enkel måte å vise omtanke og kjærlighet, og en nydelig bukett tulipaner blir aldri feil.

Les mer » om Tulipaner til mamma
Blomster i februar

Blomster i februar

Februar er måneden for vårlige løkblomster og vakre tulipanbuketter.I februar får de av oss som venter på våren ny glød; hver dag blir lenger og lyset kommer tilbake. Løkblomster i de søteste former fyller butikkhyllene.

Les mer » om Blomster i februar
Herlige Hortensia

Herlige Hortensia

I Norske gartnerier landet over står det tusenvis av stuehortensia klare til å få komme hjem til deg.God kvalitet på blomstene og kort vei fra drivhus til hjem gjør at plantene får god holdbarhet. Blomstene hos Hortensia kommer i stadig flere fargetoner, som rent hvitt, nyanser av rosa over i mørkt lilla.

Les mer » om Herlige Hortensia
Ny frisk i vinduene

Ny frisk i vinduene

I februar kan vi dag for dag se at solen er litt lenger oppe, og vi kan kjenne en anelse varme fra de etterlengtede solstrålene. Plantene er også glad for at dagene blir lengre. Her er et utvalg av planter som klarer seg fint i et vindu med lite lys.

Les mer » om Ny frisk i vinduene
En varm hilsen på Valentinsdagen

En varm hilsen på Valentinsdagen

Blomster symboliserer varme, omtanke, glede, og ikke minst kjærlighet. De forskjellige blomstene har gjennom tidene representert ulike meninger og følelser. Ingen ting passer bedre enn blomster på Valentinsdagen!

Les mer » om En varm hilsen på Valentinsdagen
Gled mamma med blomster

Gled mamma med blomster

På morsdagen fortjener alle mammaer å få en stor, bugnende blomsterbukett. Vis hvor mye hun betyr for deg! Hun vil garantert sette pris på det. En vårlig bukett tulipaner blir en flott gave til mamma. Tulipanen er i likhet med roser et symbol på kjærlighet, og finnes i alle farger.

Les mer » om Gled mamma med blomster
Morsdag

Morsdag

Den 12. februar er mors egen dag, og det er en fin anledning til å gi henne en hyggelig oppmerksomhet, sier Opplysningskontoret for blomster og planter - OBP.

Les mer » om Morsdag
Endelig tid for å så!

Endelig tid for å så!

Start allerede nå, så vil du kunne glede deg over blomster og grønnsaker som bugner til sommeren, sier Opplysningskontoret for blomster og planter - OBP

Les mer » om Endelig tid for å så!

Sineraria – et fargerikt blikkfang

Sineraria har fått nye, friskere blomsterfarger, og fremstår nå som ny og moderne.

Les mer » om Sineraria – et fargerikt blikkfang
Alle hjerters dag

Alle hjerters dag

En blomst sier mer enn tusen ord, så hvorfor ikke fortelle om din brennende kjærlighet, din omtanke eller oppmuntring gjennom å gi bort en bukket med fargerike blomster, oppfordrer Opplysningskontoret for blomster og planter (OBP).

Les mer » om Alle hjerters dag
Februar: Nostalgiske hortensia i vårlige farger

Februar: Nostalgiske hortensia i vårlige farger

Februar er tiden for å friske opp med noe nytt i vinduskarmen.Etter julens rester er det på tide å bytte ut med noe nytt. Derfor er hortensia (Hydrangea macrophylla) valgt til månedens blomst i februar. Hva passer vel bedre enn en hortensia med sine vårlige farger, sier Opplysningskontoret for blomster og planter (OBP).

Les mer » om Februar: Nostalgiske hortensia i vårlige farger