Rosa og rød retro

Rosa og rød retro

Høsten er her, og det er tid for innekos.

Les mer » om Rosa og rød retro
Oktober i hus og hage

Oktober i hus og hage

Når oktober kommer er høsten virkelig over oss. Frosten har kommet de aller fleste stedene i landet, og hagen har gått til ro for vinteren. Vil du ikke inn helt enda, er det koselig å sette hagemøblene inn i en lun krok, ta med et pledd og en kopp med noe varmt i, og nyte den klare luften. Ta med varmt sitteunderlag og gode klær, pynt med lys og gled deg over at også høsten har mye godt i seg.

Les mer » om Oktober i hus og hage
Problemfrie Peperomia

Problemfrie Peperomia

Gi boligen din et frodig preg med Peperomia, potteplantene som finnes i så mange farger og former at alle finner en utgave de liker. Bladene hos Peperomia kan være glatte eller rynkete, store, små, runde, smale eller variegerte. Noen arter har mørke årer i bladene, andre har rødlige. Peperomia kalles rotterumpe på norsk, og i år vil det blir produsert over 120.000 av dem hos norske produsenter

Les mer » om Problemfrie Peperomia
Prinsesserosa Princettia®

Prinsesserosa Princettia®

Princettia® er høstens plante for alle som er glad i rosa. Princettia® kommer i flere nyanser, fra babyrosa til dyprosa og hvitt. Navnet Princettia® bringer tankene til eventyr der prinser og prinsesser bor i høye slott, omgitt av bugnende hager. Lag din egen eventyrstemning hjemme med rosa Princettia®, dette er en plante for prinsesser i alle aldre. Pynt opp for barna også, - Alle prinsessejenter vil elske å få ha sin egen rosa plante på rommet sitt!

Les mer » om Prinsesserosa Princettia®
Begonia til å bli glad av

Begonia til å bli glad av

Begonia ‘Sunny Side Up’ er en gledesspreder av en plante. De hvite fylte blomstene er ekstra store, og er gule i midten. De ser ut som herlig nostalgiske små buketter med blonder. ‘Sunny Side Up’ er en retroplante; den er tradisjonsrik men kommer nå i ny og trendy utgave. – ‘Sunny Side Up’ er en plante man blir glad av!

Les mer » om Begonia til å bli glad av
En fargerik høst

En fargerik høst

Fantastiske farger på frukt og blad er med på å gjøre den ellers så triste høsten fargerik og spennende, forteller Opplysningskontoret for blomster og planter (OBP).

Les mer » om En fargerik høst
Feststemt Halloween

Feststemt Halloween

31. oktober er det igjen Halloweenfeiring over hele landet, en relativt ny skikk i Norge, men en over hundre år gammel og svært populær skikk i USA.

Les mer » om Feststemt Halloween