Prinsesserosa Princettia®

Prinsesserosa Princettia®

Princettia® er høstens plante for alle som er glad i rosa. Princettia® kommer i flere nyanser, fra babyrosa til dyprosa og hvitt. Navnet Princettia® bringer tankene til eventyr der prinser og prinsesser bor i høye slott, omgitt av bugnende hager. Lag din egen eventyrstemning hjemme med rosa Princettia®, dette er en plante for prinsesser i alle aldre. Pynt opp for barna også, - Alle prinsessejenter vil elske å få ha sin egen rosa plante på rommet sitt!

Høststjerne

Princettia® er en høststjerne, den må kjøpes nå. OBP utdyper: - planten har vært på markedet bare et par år, og selges bare om høsten. Fargeskalaen i rosa gir Princettiaen et mykt og feminint utrykk, men planten er både tøff og holdbar. Den kan beholde blomstene i opptil seks måneder. Planten passer godt inn i denne høstenes Flower Fusion-trend, der sterke farger blandes med lyse jordfarger og duse pasteller i lilla og rosa. Bladene kan være både lyse og mørke, avhengig av fargen på blomstene.

Samme art, ulike planter

Planten med det latinske navnet Euphorbia pulcherrima heter julestjerne på norsk. Det er derfor vi tenker på denne planten som en juleblomst, men det finnes mange sorter og varianter å velge imellom. Princettia® er ikke en julestjerne. Flere typer Euphorbia er krysset med hverandre for å få fram nye egenskaper, og slik har man fått en plante med flere blomster med andre farger enn julestjernen har, forklarer OBP. De fargede høybladene rundt blomstene er noe smalere enn hos julestjernen.

Slik steller du Princettia®

Vann sparsomt, jorden i potten kan bli tørr på overflaten mellom vanningene.

Princettia® foretrekker vanlig romtemperaturer, den tåler ikke frost.

Den kan stå i vinduet, men liker ikke sterk sol

Du kan gi litt gjødsel etter blomstringsperioden for å stimulere til ny blomstring.

Prinsesserosa Princettia® Prinsesserosa Princettia®